Over Saskia & Deep Health

ICON EMOTIE.png

meetsaskia

Hi! Wat leuk dat je hier bent! Welkom. Ik ben Saskia Huijnen en in het fijne Noord-Brabant geniet ik met volle teugen van mijn 3 jongens, Aiden, Quin en James, mijn man Jordi, mijn werk en mijn sociale leven en hobby’s. Het is juist dit leuke en veelzijdige leven dat mij motiveert om goed voor mezelf te zorgen. En het is makkelijker dan je denkt!

 

Als jong en nieuwsgierig meisje was ik al geïnteresseerd in het menselijk gedrag en potentieel. Ik vroeg me af, wat maakt iemand nou echt gelukkig? Waarom blijven sommige mensen worstelen, terwijl anderen altijd wel een manier vinden, vaak ondanks de meest uitdagende omstandigheden? 

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met meerdere beperkende overtuigingen die mij weerhielden om mijn eigen potentieel te zien. Door trauma, ziekte en chronische vermoeidheid heb ik ook ervaren dat er in de gezondheidszorg en onze maatschappij weinig wordt gedaan aan preventieve zorg en men niet of nauwelijks kijkt naar een gezonde leefstijl of wat de ware onderliggende oorzaken zijn zoals bijvoorbeeld mijn trauma dat zorgde voor vele lichamelijke klachten in de jaren die volgden of een vitamine B12 tekort wat ​pijn, tintelingen en gevoelloosheid in mijn armen en benen veroorzaakten.

Ze gaven met name veel doorverwijzingen of weer een ander medicijn en uiteindelijk een.. “Je moet er mee leren leven” antwoord.

 

Ik weigerde me hier bij neer te leggen en dacht dit MOET anders kunnen. Dit was jaren geleden het punt dat een compleet andere wereld voor me open ging.

Ik raakte gepassioneerd door een veelvoud aan onderwerpen.

Door mijn opleidingen waaronder o.a :

  • Personal trainer.

  • Precision Nutrition Coach level 1 en 2. 

  • Orthomoleculair gewichtsconsulente en later Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. 

  • OERsterk master coach.

  • Vele coaching trajecten op het gebied van mindset en business.

  • Specifieke trainingen (zoals op het gebied van spiritualiteit bij o.a Gabby Bernstein) en de enorme hoeveelheid boeken die ik verslind, kwam ik steeds dichter bij het concept van Deep Health.

Een persoonlijk gedreven missie door alles wat ik heb meegemaakt in mijn jeugd, mijn eigen helingsproces door de jaren heen gecombineerd met specialistische kennis uit mijn opleidingen en het leven dat ik nu gecreëerd heb, hebben mij gevormd als mens en coach. Ik kan me goed verplaatsen in mensen met een druk, ambitieus leven en tegelijkertijd doorzie ik snel de werkelijke knelpunten en mogelijkheden.

Je kan van mij verwachten dat mijn begeleiding altijd is gebaseerd op wat jij nodig hebt. Met aandacht, respect en waar nodig soms confronterend.

Mijn focus ligt op het krachtiger maken van de mentale, fysieke en spirituele connecties die jou maken tot wie jij bent.

Ik kijk naar jou als geheel en geef je informatie over wat zich in jou af speelt. De combinatie tussen deze bewustwording en genezing van zowel het lichaam, de geest als de ziel, zorgt voor optimale groei en ontwikkeling.

 

Het is niet mijn taak om jou te transformeren. Het is mijn taak jou de nodige kennis en tools te geven en je naar de juiste plek te leiden, zodat je vanuit daar jezelf kunt transformeren. 

Ik geniet van de zichtbare groei die mijn cliënten zowel fysiek als mentaal stap voor stap doormaken om los te komen van oude gedragspatronen en ben trots wanneer ik zie hoeveel het hen oplevert wanneer zij hun fysieke en mentale kracht in zichzelf (her)vinden.

 

Na het traject en het behalen van je resultaten, kun je vol zelfvertrouwen de nieuwe gewoontes blijvend te integreren in je leven.

deephealth

Als coach help ik je de regie over je gezondheid en leven terug te nemen. Je hebt niet altijd grip op wat het leven je brengt, maar wel op hoe je er zelf mee omgaat. Daar ben jij voor de volle 100% verantwoordelijk voor. Ik zie de weg naar ware gezondheid en geluk als een oneindige reis waarin je elke dag een betere versie van jezelf wordt.

Het groeiende conflict tussen ‘wel weten’ wat goed voor je is en het ‘niet doen’ is frustrerend. Het resulteert in goede intenties en nog meer moeten. Vaak zonder resultaat.

Hoe doorbreek je nou zo'n patroon? Tijdelijk veranderen kan iedereen, maar hoe veranker je een nieuwe leefstijl?

Voluit je leven leven, een succesvolle business leiden en fysiek en mentaal fit zijn. Het kan allemaal, maar alleen als jij jouw lichaam en geest goed laat samenwerken. Binnen jouw huidige ritme werken we samen aan de 6 dimensies van Deep Health en met perfecte afstemming op jouw agenda leer ik je blijvend leider te zijn over je eigen gedachten en gezonde leefstijl.

 

Goed voor jezelf zorgen en preventief werken aan je gezondheid is het allerbelangrijkste dat je kunt doen. Het zou je eerste prioriteit moeten zijn. Je leven en dat van de mensen om je heen hangt er namelijk van af. 

 

De controle over je eigen gezondheid en vitaliteit nemen betekent dat je daardoor het leven kunt creëren dat je wilt, dat je de energie en de kracht hebt om de dingen te doen waar je van droomt en die je gelukkig maken. Het betekent dat je kinderen of andere mensen om je heen ook een gezonder leven krijgen en dat je niet afhankelijk bent van medicijnen.

Dat je weerbaar bent wanneer het leven tegenzit. Dat je vitaal ouder wordt en nog fit bent als je met pensioen gaat en ga zo maar door. 

Stel je nu eens voor hoe je leven eruit komt te zien als je vanaf nu iedere dag een kleine stap vooruit zet.. Bedenk je eens wat voor een reuze sprongen dat na 1 jaar zijn... en na 3 jaar!

Wat voor impact zal het hebben als je nu stopt met het zoeken naar die ene snelle oplossing, die “quick-fix”? Als je stopt met stoppen als het even tegenzit en als je start met iedere dag een kleine stap te zetten richting de gezondste en gelukkigste versie van jezelf? 

Wat voor een impact zou dat hebben op jouw leven en op het leven van de mensen om je heen?

ICON EXISTENTIEEL.png

healthyyou

Ik gun je een stralende gezondheid en alle energie die nodig is om je mooiste leven te leiden zakelijk én privé. Ik gun je een eigen zelfzorg routine waar je gezond en gelukkig van wordt en blijft. Ik gun je de kennis die nodig is om preventief aan je gezondheid te kunnen werken. Ik gun je de kracht om door te zetten wanneer het moeilijk wordt en dat je juist in deze tijden de tools hebt om er weer sterker uit te komen. Jouw tijd is kostbaar, je ontvangt alleen concrete en makkelijk toepasbare tips. Stop met lijden en wordt leider van je gezondheid.