Over Saskia & Deep Health

meetsaskia

Hi! Wat leuk dat je hier bent! Welkom. Ik ben Saskia Huijnen, getrouwd en mama van 3 prachtige jongens: Aiden, Quin en James. Ik ben de founder van Deep Health Coaching en mijn doel met dit werk is om je te laten zien dat ook jij je leven en gezondheid kunt transformeren en echte innerlijke rust, vrede en balans in jezelf kunt vinden. Het gaat niet alleen om het hebben van een bepaalde kledingmaat of het zien van dat ideale cijfer op de weegschaal. Het loslaten van beperkende overtuigingen en op deze manier liefdevoller voor jezelf zijn is waar blijvende verandering begint.

Het is niet mijn taak om jou te transformeren. Het is mijn taak om je de nodige kennis en tools te geven en je naar de juiste plek te leiden, zodat je vanuit daar jezelf kunt transformeren.

De eerste stap is het creëren van gewoontes die voor jou werken. Dat kan voor iedereen iets anders zijn. Maar wanneer je tijd investeert om de beste versie van jezelf te worden, zal je blijvende transformaties gaan ervaren die verder gaan dan wat je ooit voor mogelijk had gehouden. 

Zolang ik me kan herinneren, ben ik nieuwsgierig naar het menselijk potentieel. Ik vroeg me af, wat maakt mensen nou echt gezond en gelukkig? Waarom blijven sommige mensen worstelen, terwijl anderen altijd wel een manier vinden, vaak ondanks de meest uitdagende omstandigheden?

Zelf heb ik ook lange tijd geworsteld met meerdere beperkende overtuigingen die mij weerhielden om mijn eigen potentieel te zien. En door ziekte en chronische vermoeidheid heb ik ervaren dat er in de gezondheidszorg zo weinig wordt gedaan aan preventieve zorg en er niet of nauwelijks wordt gekeken naar gezonde voeding en leefstijl en vooral dat er niet wordt gezocht naar de ware onderliggende oorzaken. Ik kreeg veel doorverwijzingen, weer een ander medicijn of een.. “Je moet er mee leren leven” antwoord. Ik weigerde me hier bij neer te leggen en dacht dit moet anders kunnen. Dit dat was jaren geleden het punt dat een compleet andere wereld voor me open ging.

Ik raakte gepassioneerd door een veelvoud aan onderwerpen: gezondheid, alternatieve geneeswijzen, fitness, psychologie, mindset, gewoontes ontwikkelen en spiritualiteit om er een paar te noemen. Ik kwam er al snel achter dat er een gezonde basis en balans moet zijn.

Door talloze opleidingen waaronder o.a :

- Personal trainer.

- Precision Nutrition Coach level 1 en 2. 

- Orthomoleculair gewichtsconsulente en later Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. 

- OERsterk master coach io.

- Vele coaching trajecten op het gebied van mindset en business!

- extra specifieke trainingen, cursussen, masterclasses (zoals op het gebied van spiritualiteit bij o.a Gabby Bernstein) en enorm veel boeken, kwam ik steeds dichter bij het concept van Deep Health. En dit zal ik voortdurend blijven uitbreiden om mijzelf zo ook te kunnen blijven ontwikkelen.

deephealth

Met mijn werk wil ik zoveel mogelijk mensen helpen de regie over hun gezondheid en leven terug te nemen. Natuurlijk heb je niet altijd alles zelf in de hand maar er is veel meer te beïnvloeden en te verbeteren dan je nu denkt. Ik zie de weg naar ware gezondheid en geluk als een oneindige reis waarin je elke dag een betere versie van jezelf wordt.

Goed voor jezelf zorgen en preventief werken aan je gezondheid is het allerbelangrijkste dat je kunt doen. Het zou je eerste prioriteit moeten zijn. Je leven en dat van de mensen om je heen hangt er namelijk van af. De controle over je eigen gezondheid en vitaliteit nemen betekent dat je daardoor het leven kunt creëren dat je wilt, dat je de energie en de kracht hebt om de dingen te doen waar je van droomt en die je gelukkig maken en dat je energie hebt om van waarde te zijn voor anderen. Het betekent dat je kinderen of andere mensen om je heen ook een gezonder leven krijgen en dat je niet afhankelijk bent van medicijnen. Dat je vitaal ouder wordt en nog fit bent als je ooit met pensioen gaat en ga zo maar door. 

Je hoeft het niet ineens allemaal, helemaal anders te gaan doen, dit is ook niet realistisch en haalbaar. Maar je moet wel starten. Begin met 1 eerste stap en vanuit daar vervolg je je reis. 

Bedenk je eens hoe je leven eruit komt te zien als je vanaf nu iedere dag een kleine stap vooruit zet. Bedenk je eens wat voor een reuze sprongen dat na 1 jaar zijn... en na 3 jaar!

 

Wat voor impact zal het hebben als je nu stopt met het zoeken naar die ene snelle oplossing? Als je stopt met stoppen als het even tegenzit en als je start met iedere dag een kleine stap te zetten richting de gezondste en gelukkigste versie van jezelf? 

Wat voor een impact zou dat hebben op jouw leven en op het leven van de mensen om je heen?

healthyyou

Ik gun je een stralende gezondheid en alle energie die nodig is om je mooiste leven te leiden. Ik gun je een eigen zelfzorg routine waar je gezond en gelukkig van wordt én blijft. Ik gun je de kennis die nodig is om preventief aan je gezondheid te kunnen werken. Ik gun je de kracht om door te zetten als het moeilijk wordt en dat je juist in die tijden de tools hebt om er weer sterker uit te komen. Om deze redenen en nog veel meer heb ik een gratis zelfzorg abonnement ontwikkelt.

 

Wordt een Deep Health Insider en ontvang wekelijkse motivatie, tips & tools, video’s, challenges en eindeloze liefde en support! Ook word je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen binnen Deep Health. 

Service

Vergeet niet om een Deep Health Insider te worden:

Partners
RevolutionPT-02.png

 © Webdesign by Big Bang Brands