Persoonlijke Reset Sessie

Reset. Je wilt weer grip op je gezondheid en leven. Het uitgangspunt is dat jij weer de regie kunt nemen over je gewenste resultaat en na afloop een concreet stappenplan hebt om direct mee aan de slag te gaan!

Wil jij:

Meer energie?

Meer innerlijke rust ervaren?

Grip over je gezondheid en vitaliteit?

Alles uit het leven halen zonder opgebrand te raken?

Of heb jij:

al langere tijd gezondheidsproblemen, die maar niet lijken te verdwijnen?

Deze Persoonlijke Reset Sessie is geschikt voor jou als je:

  • Verder wilt kijken dan de symptomen en op zoek wilt gaan naar de oorzaak van je klachten.

  • Niet veel wijzer wordt van de overvloed aan tegenstrijdige informatie op internet.

  • Je vaak energie tekort komt en het lastig vindt om alle ballen in de lucht te houden.

  • Een nieuwe en gezonde levensstijl wilt vinden die echt bij jou past en goed vol te houden is.

  • Je leven en gezondheid positief wilt veranderen, maar merkt dat je hierbij ondersteuning nodig hebt.

Wat krijg je?

Deze Persoonlijke Reset bestaat uit 2 online video calls. Een persoonlijk coachingsgesprek van 90 minuten en een evaluatiegesprek van 30 minuten.

1.      Coachingsgesprek

Het persoonlijke coachingsgesprek richt zich op alle facetten die een rol spelen bij het oplossen van jouw klachten. Op basis van jouw situatie ontvang je advies op het gebied van levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en supplementen. Na aanmelding voor het consult ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar een online planner. Hier kun je zelf je gewenste datum en tijdstip kiezen voor de afspraak. Verder ontvang je een aantal digitale vragenlijsten om in te vullen. Graag ontvang ik ook recente onderzoeksuitslagen via de mail. De vragenlijsten en onderzoeksresultaten zal ik grondig analyseren, zodat ik optimaal voorbereid ben op ons gesprek.

Tijdens het consult brengen we samen jouw situatie en doelen in kaart. We gaan gezamenlijk op zoek naar de oorsprong van jouw probleem, zodat we het bij de wortel kunnen aanpakken en voor eens en altijd kunnen oplossen. Ook bespreken we of het waardevol is om bepaalde testen – bloed, ontlasting, speeksel – te doen. En zo ja, welke.

Na het in kaart brengen van jouw situatie en doelen geef ik jou, op basis van de informatie die we dan hebben, inzicht in de werkingsmechanismen die volgens mij verstoord zijn geraakt en die uiteindelijk tot jouw symptomen hebben geleid. Tijdens de uitleg laat ik je ook afbeeldingen zien, waardoor je het beter zult begrijpen. Die duidelijkheid zorgt voor ontspanning en is de eerste stap richting een betere gezondheid.

Samen stellen we een plan van aanpak op. Hierbij houden we rekening met wat voor jou haalbaar is. Na ieder consult krijg je direct praktisch advies via de mail. Je hoeft dus zelf niets op te schrijven tijdens het consult, waardoor je ontspannen kunt luisteren. Het uitgeschreven advies is, samen met mijn voorbereiding, bij de prijs inbegrepen.

2.      Evaluatiegesprek

Symptomen zijn niet van de een op de andere dag ontstaan en verminderen/verdwijnen ook niet van de een op de andere dag. Na 2 of 4 weken volgt daarom een evaluatiegesprek. We analyseren waar je nu staat naar aanleiding van het eerder uitgebrachte advies en bespreken eventuele aandachts- en verbeterpunten en testuitslagen. Ik geef antwoord op jouw vragen en samen kijken we welke vervolgstappen je kunt zetten. Het aantal benodigde consulten is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Je krijgt dus zeker niet alleen supplementen advies en kant-en-klare recepten voorgeschoteld. Er wordt veel aandacht besteed aan het totaal plaatje, om zo jouw leven en gezondheid op alle vlakken te verbeteren. Van leefstijl tot beweging, van slaap tot ontspanning en van voeding tot suppletie. 

Pak de regie en ontdek hoe ook jij een vitaal en succesvol leven kunt creëren voor jezelf!