The roadmap

of deep health

Het leven heeft een deadline. Dus stel niet uit wat belangrijk voor je is en investeer in betere dagen. Ontdek hoe ook jij de regie weer terug kunt krijgen met als resultaat: meer energie in je lijf, meer rust in je hoofd en meer voldoening in je leven.

Herken jij jezelf in een van de volgende punten?

Je weet, je voelt diep van binnen dat er meer in je zit. Meer dan je nu laat zien, meer dan je nu leeft.

Je voelt dat er iets moet gebeuren, maar er is al zoveel te doen en zo weinig tijd!

Het ene quick-fix dieet na de andere nieuwste hype heb je uitgeprobeerd.

Het werkt vaak even maar dat oude patroon sluipt er toch telkens weer in.

Je lijf is niet meer wat het ooit was.

Je slaapt slecht.

Je voelt je simpelweg niet als je beste zelf. 

Soms lijkt het wel of je lichaam tegen je werkt. 

Je ervaart regelmatig stress.

Je hebt weinig energie.

Je hebt gedurende de dag last om je

focus te behouden.

Je hebt last van hormonale schommelingen.

Ja, het is spannend om echte stappen te gaan zetten, maar ergens weet je ook dat als je het nu niet doet, je het nooit gaat doen. Je zegt veel te vaak “eigenlijk zou ik dit of dat moeten of willen doen, maar....”. 

 

Diep van binnen weet je dat jij de enige bent die jou potentieel tegenhoudt. En nu voel je dat het tijd is voor jou, je leest dit immers niet voor niets.

 

Het is tijd om op te staan en in je kracht te komen. Goed voor jezelf en je lichaam te gaan zorgen. Het is tijd om weerbaar te worden in een wereld waar momenteel chaos heerst.

Je bent klaar om een commitment aan te gaan en je leefstijl voorgoed te transformeren.

  

Met "The Roadmap Of Deep Health", creëer je een duurzame, gezonde leefstijl. Een krachtig fundament waar je de rest van je leven op kunt bouwen. 

Online jaartraject

EMOTIONEEL.jpg

hetbegint

bijjou!

Zodra je in je eigen fysieke én mentale gezondheid investeert, maak je ook een betekenisvolle impact op de mensen en de wereld om je heen.

Je hebt maar 1 lichaam en maar 1 leven...

...om te leven zoals je dat altijd al wilde.

 ...om de persoon te zijn die je graag wilt zijn voor de mensen van wie je houdt

...om eropuit te gaan en te genieten.

...om te gekke ervaringen op te doen.

...om succesvol te zijn in datgene wat je doet.

...om een verschil te maken.

Feit is dat deze dingen lastiger zijn wanneer je niet lekker in je vel zit of je te maken hebt met chronische stress. Als je er de energie niet voor hebt of ziek bent.

 

Ons leven is vaak druk, er zitten nog steeds maar 24 uur in een dag en alles in balans houden is vaak een hele uitdaging. Vooral wanneer je daarnaast ook nog eens veranderingen probeert te maken in je voedingspatroon, meer wilt bewegen en wilt ontspannen. Ik begrijp je, bij mij ziet het er niet anders uit.

 

The Roadmap is zo ontwikkelt dat je iedere dag een kleine stap zet, een stap die haast te makkelijk lijkt maar waardoor je iedere dag succes behaald en vanuit die positieve flow ga je van consequent die dagelijkse kleine stapjes zetten, nieuwe gewoontes creëren die als een tweede natuur worden. Een nieuwe basis met gezonde gewoontes. Iedere dag een beetje beter, zal een bijzonder grote impact op je gezondheid en leven maken. Een mooi fundament waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. 

Laat je niet langer terughouden door je lichaam maar leef je ware potentieel. Wordt de fitste, krachtigste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf.

Wanneer je The Roadmap Of Deep Health gaat volgen zullen dit een aantal van de resultaten zijn:

Hoe zou het zijn om dit soort dingen te ervaren én het voor de rest van je leven te blijven ervaren?

» Je hebt heel de dag door energie om de dingen te doen waar je van geniet en die belangrijk voor je zijn, geen dipjes meer, je blijft helder en gefocust.

» Je valt makkelijker het gewicht (en de centimeters) af die je eerder niet meer kwijt kreeg.

» Je wordt actiever, gaat meer bewegen en trainen. In wat voor een vorm of conditie je nu ook bent. Het wordt een deel van je leven, zonder dat het je leven over hoeft te nemen.

» Je lichaam komt in vorm en wordt krachtiger, je krijgt minder snel blessures.

» Je hormonen komen in balans.

» Je libido verbeterd

» Je slaap verbeterd

» Je gaat gezonder eten, zonder dieet en zonder jezelf uit te hongeren.

» Je laat alle verwarring en twijfels rondom voeding los en leert manieren om gezond eten makkelijk te maken.

 

» Je stapt voor eens en altijd uit die rollercoaster.

» Je voelt je meer ontspannen.

» Je bent zelfverzekerder.

» Je behaalt én behoud je doelstellingen, zelfs als het leven druk wordt of het tegenzit.

» Je krijg inzicht in en doorbreekt belemmerende gedrags- en denkpatronen. 

» Je creëert gewoontes die voor jou werken.

» Je kunt beter focussen en wordt productiever.

» Je prestaties verbeteren.

» Je krijgt een beter humeur/ een betere stemming.

» Je krijgt meer zelfvertrouwen

» Meer liefde voor jezelf

» Je gaat in je kracht staan

» Je leert om te gaan met en door te zetten bij tegenslagen.

» Je gaat ontdekken wat je nu echt wilt. Wat is jouw doel/purpose in het leven?

» Wat kost energie en waar krijg je juist energie door?

» Je gaat leren je hoofd en lijf tot rust te brengen.

» Je maakt een connectie met je ware zelf, je leert naar binnen te keren.

» Je gaat een omgeving creëren die dagelijks jouw gezondheid en jouw doelen ondersteunt.

DeepHealthWatch.jpg

géénquickfix

Bij The Roadmap Of Deep Health gaat het NIET om iedere dag intensief trainen en het volgen van een strikt op maat gemaakt voedingsschema. Je leert HOE te werken aan je totale leefstijl en hoe je dit in je dagelijkse leven implementeert op een manier die past binnen jouw leven en jouw lichaam.

 

» Het zijn zeker geen quick-fix methodes!

» Ook geen zware alles of niets trainingen.

Dat soort methodes kunnen voor resultaat zorgen op de korte termijn, maar hoe ziet het er een korte tijd later uit? Grote kans dat je dan weer terug bent bij waar je begon of zelfs nog verder af staat van waar je eerst begon met daarbij ook nog eens een gevoel van falen.

The Roadmap gaat WEL om het bouwen aan duurzame skills en gewoontes, het vinden van een zelfzorg routine die je helpt op je ergste dagen en niet op de dagen dat de zon schijnt, de lucht blauw is en je dag precies zo verloopt als hoe je die in gedachte had. Met experts aan je zijde die je stap voor stap begeleiden naar een totale transformatie. 

 

Kennis en informatie alleen is niet voldoende. Het leven is druk en er is veel te veel verschillende informatie dat van alle kanten op ons af komt. In The Roadmap leer je welke exacte stappen je wanneer moet zetten, de focus ligt op het daadwerkelijk te gaan DOEN. 

Je krijgt 'The Kick In The Ass'

om het nu echt te gaan DOEN!

Dit is het programma waarin het allemaal samenkomt. Je lichaam en leven transformeren met de 6 dimensies van Deep Health. Je gaat de diepte in en leert de regie te nemen over je gezondheid en leven. Je gaat leren hoe je in actie komt, en stopt met stoppen. 

 

Geloof jij dat er een leven is dat er anders uitziet dan dat je nu leeft? 

Geloof je dat je meer uit het leven kan halen dan dat je nu doet? 

Weet je ook dat het mogelijk is en dat het kan?

 

Wat zou er gebeuren en mogelijk zijn als je helemaal in je kracht staat? Wat zou dit voor jouw leven betekenen en wat zou het betekenen voor de mensen om je heen? 

 

Stel je eens een leven voor waarin je VRIJ bent om het leven zo te leven zoals jij dat graag wilt, je mooiste leven kunnen leven doordat je de gezondheid, het lichaam, de energie, de kracht, het zelfvertrouwen, de mindset en duurzame skills en tools hebt die hiervoor nodig zijn.

Dit is de reis waar ik je voor wil uitnodigen, de reis waarvoor ik de routekaart voor je heb uitgestippeld en die route naar je mooiste en gezondste leven wil ik graag met je delen om je te helpen een leven vol vrijheid te creëren. Dit is waar het mij met Deep Health Coaching om gaat, al het andere is een hele mooie bonus die je gaande weg krijgt.

OMGEVING.jpg

hetbegint

klein

Het begint klein en dat kleine wordt al heel snel heel groots.. Als je er een gewoonte van maakt.

Als je gaat durven. En vooral... als je gaat doen.

Hoe werkt het?

Neem de controle over je eigen gezondheid en vitaliteit en creëer het leven dat je graag wilt. Niemand anders kan dat voor je doen.

Om zowel fysiek als mentaal in je kracht te komen en meer balans te creëren heb je meer nodig dan alleen kennis, je hebt een motiverende omgeving nodig om het echt toe te gaan passen. The Roadmap of Deep Health combineert de bewezen methodiek met no-nonsense denkwijze, praktische opdrachten, een interactieve community van gelijkgestemden én persoonlijke begeleiding voor het bereiken van een optimaal resultaat. We werken samen aan jouw doelen! Je hoeft het niet alleen te doen. 

Iedere dag begin en eindig je met een korte check-in. Hoe is je dag verlopen? Heb je je belangrijkste acties kunnen doen vandaag? Waar ben je dankbaar voor? 

 

Met hopen en visualiseren alleen kom je er niet, je hebt uiteindelijk een plan nodig om de verandering door te maken waar je naar op zoek bent. Je volgt een praktisch stappenplan, zodat je precies weet wat je moet doen in welke situatie om in je kracht te kunnen staan. Volg het praktische stappenplan en laat je helpen in jouw groeiproces.

Elke week komt er een nieuwe les vrij met afwisselend makkelijk te volgen theorie-video's, work-out video's, losse meditatie video's en een werkboek met effectieve oefeningen.

De lessen gaan over de onderwerpen die passen bij de 6 dimensies van Deep Health.​

Je gaat meer leren over goed en gezond bewegen. Samen komen we tot een persoonlijk plan van aanpak voor je fysieke trainingen. Zodat jij jouw lijf kunt trainen op een manier die bij jou past.

Gedurende het programma plannen we samen 6 1-op-1 orthomoleculair consulten of coaching sessies zodat we tot de kern van gezondheidsklachten, disbalansen of overtuigingen die je tegenhouden kunnen komen en sta ik ook naast deze vaste sessies dagelijks voor je klaar en hou ik je progressie in de gaten. Ik geef feedback op ingevulde lessen en opdrachten en ben er voor je als je hulp nodig hebt. Je kunt altijd een persoonlijk bericht sturen, of we connecten via een video call.

Het is heel erg moeilijk een groei door te maken wanneer je je blijft omringen met mensen die je op je oude niveau houden. Daarom ga je deel uitmaken van de motiverende en inspirerende  community; werk samen, vraag om hulp, oefen met elkaar en vier samen de persoonlijke mijlpalen!

The Roadmap is een traject waarin je echt de diepte in gaat.

 

Waarin je precies leert welke stappen je moet nemen om tot duurzame resultaten te komen en leiderschap te nemen over je totale leefstijl. Zodat jij zowel zakelijk als privé je licht kunt laten stralen zonder uit te doven.

Ik spreek je graag snel. Ik gun het je zo. Investeer in je gezondheid, in je dromen, maar vooral in jezelf, want jij verdient dit.​ Dit is jouw moment!

 

The roadmap

of deep health

NEEM DE REGIE OVER JE GEZONDHEID EN LEVEN. ZAKELIJK EN PRIVÉ IN BALANS. BOUW EEN KRACHTIG FUNDAMENT EN LEEF JE MOOISTE LEVEN. 

  • Een online programma mét persoonlijke 1-1 coaching.
  • 1 jaar lang, dagelijks een expert aan je zijde! 
  • One size fits nobody. De methode en structuur van The Roadmap staan vast maar het traject is maatwerk.
  • Een gezonde leefstijl als medicijn en lessen voor een gelukkig leven.
  • Uitgebreide Health-analyse van 60-90 minuten.
  • 6x 1-op-1 orthomoleculair/coaching consult.
  • Online of Persoonlijke consulten op locatie in Helmond(NB) of een combinatie hiervan.​​
  • Gegarandeerd meetbaar resultaat.​
  • Een community van gelijkgestemden.

MEETBARE RESULTATEN GEGARANDEERD!

Gedurende het traject houden we je resultaten op de 6 dimensies van Deep Health bij. We garanderen meetbaar resultaat anders krijg je je geld terug, zonder voorwaarden.​

Je ontvangt altijd 1-op-1 coaching dus er is maar beperkt plek!
 
Wanneer je je wilt aanmelden voor The Roadmap klik dan hieronder!