The roadmap

of deep health

ONTDEK HOE OOK JIJ VOOR ALTIJD DE REGIE OVER JE GEZONDHEID EN LEVEN KUNT NEMEN. 

Herken je jezelf in een van de volgende punten?

Je weet, je voelt diep van binnen dat er meer in je zit. Meer dan je nu laat zien, meer dan je nu leeft.

Je voelt dat er iets moet gebeuren, maar er is al zoveel te doen en zo weinig tijd!

Je hebt het ook al zo vaak geprobeerd, maar je raakt niet uit die eeuwige cirkel van starten en weer stoppen.

Het ene quick-fix dieet na de andere nieuwste hype heb je uitgeprobeerd.

Het werkt vaak even maar dat oude patroon sluipt er toch telkens weer in.

Je lijf is niet meer wat het ooit was.

Je slaapt slecht.

Je voelt je simpelweg niet als je beste zelf. 

Je weet dat je beter voor jezelf zou moeten zorgen.

Soms lijkt het wel of je lichaam tegen je werkt. 

Je ervaart regelmatig stress.

Je hebt weinig energie.

Je hebt gedurende de dag last om je

focus te behouden.

Je hebt last van hormonale schommelingen.

Je hebt een laag libido.

Ja, het is spannend om echte stappen te gaan zetten, maar ergens weet je ook dat als je het nu niet doet, je het nooit gaat doen. Je zegt veel te vaak “eigenlijk zou ik dit of dat moeten of willen doen, maar....”. 

 

Diep van binnen weet je dat jij de enige bent die jou potentieel tegenhoudt. En nu voel je dat het tijd is voor jou, je leest dit immers niet voor niets.

 

Het is tijd om op te staan en goed voor jezelf en je lichaam te gaan zorgen.

Klaar om een commitment aan te gaan en je gezondheid en leven voorgoed te transformeren. Het is tijd om je mooiste leven te gaan leven.

Met "The Roadmap Of Deep Health", creëer je een duurzame, gezonde leefstijl. Een krachtig fundament waar je de rest van je leven op kunt bouwen. 

Transformatie programma

EMOTIONEEL.jpg

hetbegint

bijjou!

Zodra je in je eigen fysieke en mentale gezondheid investeert, maak je ook een betekenisvolle impact op de mensen en de wereld om je heen.

Je hebt maar 1 lichaam en maar 1 leven...

...om te leven zoals je dat altijd al wilde.

 ...om de persoon te zijn die je graag wilt zijn voor de mensen van wie je houdt

...om eropuit te gaan en te genieten.

...om te gekke ervaringen op te doen.

...om succesvol te zijn in datgene wat je doet.

...om een verschil te maken.

Feit is dat deze dingen lastiger zijn wanneer je niet lekker in je vel zit, als je de energie er niet voor hebt, als je ziek wordt of bent, als je onzeker bent, altijd alles voor je uit schuift of je te veel bezig bent met wat anderen zullen denken en je niet je eigen purpose leeft.

 

Ons leven is vaak druk, er zitten nog steeds maar 24 uur in een dag en alles in balans houden is vaak een hele uitdaging. Vooral als je daarnaast ook nog eens veranderingen probeert te maken in je voedingspatroon, meer wilt bewegen en wilt ontspannen. Ik begrijp je, bij mij ziet het er niet anders uit.

 

The Roadmap is zo ontwikkelt dat je iedere dag een kleine stap zet, een stap die haast te makkelijk lijkt maar waardoor je iedere dag succes behaald en vanuit die positieve flow ga je van consequent die dagelijkse kleine stapjes zetten, nieuwe gewoontes creëren die als een tweede natuur worden en na een jaar heb je op deze manier een basis gelegd met nieuwe gezonde gewoontes. Iedere dag een beetje beter, zal een bijzonder grote impact op je gezondheid en leven maken na een jaar. Een mooi fundament waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. 

Laat je niet langer terughouden door je lichaam maar leef je ware potentieel. Wordt de fitste, krachtigste, gezondste en gelukkigste versie van jezelf.

Wanneer je The Roadmap Of Deep Health gaat volgen zullen dit een aantal van de resultaten zijn:

Hoe zou het zijn om dit soort dingen te ervaren én het voor de rest van je leven te blijven ervaren?

» Je hebt heel de dag door energie om de dingen te doen waar je van geniet en die belangrijk voor je zijn, geen dipjes meer, je blijft helder en gefocust.

» Je valt makkelijker het gewicht (en de centimeters) af die je eerder niet meer kwijt kreeg.

» Je wordt actiever, gaat meer bewegen en trainen. In wat voor een vorm of conditie je nu ook bent. Het wordt een deel van je leven, zonder dat het je leven over hoeft te nemen.

» Je lichaam komt in vorm en wordt krachtiger, je krijgt minder snel blessures.

» Je hormonen komen in balans.

» Je libido verbeterd

» Je slaap verbeterd

» Je gaat gezonder eten, zonder dieet en zonder jezelf uit te hongeren.

» Je laat alle verwarring en twijfels rondom voeding los en leert manieren om gezond eten makkelijk te maken.

 

» Je stapt voor eens en altijd uit die rollercoaster.

» Je voelt je meer ontspannen.

» Je bent zelfverzekerder.

» Je behaalt én behoud je doelstellingen, zelfs als het leven druk wordt of het tegenzit.

» Je mindset zal nooit meer hetzelfde zijn.

» Je krijg inzicht in en doorbreekt belemmerende gedrags- en denkpatronen. 

» Je creëert gewoontes die voor jou werken.

» Je laat je niet leiden door wat anderen zeggen of denken.

» Je kunt beter focussen en wordt productiever.

» Je prestaties verbeteren.

» Je krijgt een beter humeur/ een betere stemming.

» Je overwint angsten

» Je krijgt meer zelfvertrouwen

» Meer liefde voor jezelf

» Je gaat in je kracht staan

» Je leert om te gaan met en door te zetten bij tegenslagen.

» Je gaat ontdekken wat je nu echt wilt. Wat is jouw doel/purpose in het leven?

» Wat kost energie en waar krijg je juist energie door?

» Je gaat leren je hoofd en lijf tot rust te brengen.

» Je maakt een connectie met je ware zelf, je leert naar binnen te keren.

» Je gaat een omgeving creëren die dagelijks jouw gezondheid en jouw doelen ondersteunt.

DeepHealthWatch.jpg

géénquickfix

Bij The Roadmap Of Deep Health gaat het NIET om iedere dag intensief trainen en het volgen van een strikt op maat gemaakt voedingsschema. Je leert HOE te werken aan je totale leefstijl en hoe je dit in je dagelijkse leven implementeert op een manier die past binnen jouw leven en jouw lichaam.

 

» Het zijn zeker geen quick-fix methodes!

» Ook geen zware alles of niets trainingen.

Dat soort methodes kunnen voor resultaat zorgen op de korte termijn, maar hoe ziet het er een korte tijd later uit? Grote kans dat je dan weer terug bent bij waar je begon of zelfs nog verder af staat van waar je eerst begon met daarbij ook nog eens een gevoel van falen.

Dit programma gaat WEL om het bouwen aan duurzame skills en gewoontes, het vinden van een zelfzorg routine die je helpt op je ergste dagen en niet op de dagen dat de zon schijnt, de lucht blauw is en je dag precies zo verloopt als hoe je die in gedachte had. Met experts aan je zijde die je stap voor stap begeleiden naar een totale transformatie. 

 

Kennis en informatie alleen is niet voldoende. Je kunt en hoeft het niet alleen te doen. Het leven is druk en er is veel te veel verschillende informatie dat van alle kanten op ons af komt. In The Roadmap leer je welke exacte stappen je wanneer moet zetten, de focus ligt op het daadwerkelijk te gaan DOEN. 

Je krijgt 'The Kick In The Ass'

om het nu echt te gaan DOEN!

Dit is het programma waarin het allemaal samenkomt. Je lichaam en leven transformeren met de 6 dimensies van Deep Health. Je gaat de diepte in en leert de regie te nemen over je gezondheid en leven. Je gaat leren hoe je in actie komt, en stopt met stoppen. 

 

Geloof jij dat er een leven is dat er anders uitziet dan dat je nu leeft? 

Geloof je dat je meer uit het leven kan halen dan dat je nu doet? 

Weet je ook dat het mogelijk is en dat het kan?

 

Wat zou er gebeuren en mogelijk zijn als je helemaal in je kracht staat? Wat zou dit voor jouw leven betekenen en wat zou het betekenen voor de mensen om je heen? 

 

Stel je eens een leven voor waarin je VRIJ bent om het leven zo te leven zoals jij dat graag wilt, je mooiste leven kunnen leven doordat je de gezondheid, het lichaam, de energie, de kracht, het zelfvertrouwen, de mindset en duurzame skills en tools hebt die hiervoor nodig zijn.

Dit is de reis waar ik je voor wil uitnodigen, de reis waarvoor ik de routekaart voor je heb uitgestippeld en die route naar je mooiste en gezondste leven wil ik graag met je delen om je te helpen een leven vol vrijheid te creëren. Dit is waar het mij met Deep Health Coaching om gaat, al het andere is een hele mooie bonus die je gaande weg krijgt.

EXISTENTIEEL.jpg

hetbegint

klein

Het begint klein en dat kleine wordt al heel snel heel groots.. Als je er een gewoonte van maakt.

Als je gaat durven. En vooral... als je gaat doen.

Hoe werkt het?

Neem de controle over je eigen gezondheid en vitaliteit en creëer het leven dat je graag wilt. Niemand anders kan dat voor je doen.

We werken een heel jaar samen aan jouw doelen! Na je aanmelding plannen we meteen de eerste persoonlijke sessie in en beginnen met een uitgebreide intake waarin helder wordt waar je nu staat, en wat eventuele uitdagingen kunnen zijn. Wat wil je nu eigenlijk? Hoe zou een ideale dag er voor jou uitzien? Hoe zou je je dan voelen? We gaan samen onderzoeken waar je nu eigenlijk heen wilt. Dat het anders moet dat is duidelijk.. Maar wat wil je dan wel?

Iedere dag bestaat uit een korte

check-in. Hoe is je dag verlopen? Heb je je acties kunnen doen vandaag?

De lessen die je ontvangt zijn altijd ontworpen rondom de gewoonte die je op dat moment doet en om je te helpen deze te begrijpen en goed eigen te maken. Op deze manier wordt het makkelijker om het daadwerkelijk te gaan doen. Dus of het nu gaat om meer groente eten, met aandacht aanwezig zijn of iets anders. Je leert de skills die nodig zijn voor duurzaam resultaat.

Indien je ervoor kiest om The Roadmap X Personal Training te gaan doen, ga je ook samen met een personal trainer 2x per week aan de slag, dit kan zowel online of als je in de buurt woont op locatie in Nuenen (Noord-Brabant). Je krijgt een op maat gemaakt trainingsprogramma waarin zowel work-outs als ook hersteloefeningen in worden opgenomen. Voor de personal training sessies werk ik samen met mijn man Jordi Huijnen van RevolutionPT, simpelweg omdat ik geen betere expert op het gebied van trainingen kan bedenken!

Iedere twee weken krijg je een nieuwe gewoonte om te doen. In plaats van alleen te leren wat je zou moeten doen, zorgt deze aanpak ervoor dat je twee weken lang dag in en dag uit kunt oefenen om deze gewoonte eigen te maken en hem te integreren in je leven. Je houdt bij of je de gewoonte wel of niet hebt gedaan en natuurlijk check ik regelmatig in om te kijken hoe het gaat. 

Gedurende het programma sta ik ook naast de 1-op-1 sessies dagelijks voor je klaar en hou ik je progressie in de gaten. Ik geef feedback op ingevulde lessen en opdrachten en ben er als je hulp nodig hebt. Je kunt altijd een persoonlijk bericht sturen, of we connecten via een video call.

The Roadmap is een programma waarin je een heel jaar de diepte in gaat.

 

Een online programma waarin je precies leert welke stappen je moet zetten om tot levenslange resultaten te komen voor je gezondheid en om je mooiste leven te kunnen leven, mooier dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Ik hoop dat jij je aanmeldt. Ik gun het je zo. Investeer in je gezondheid, in je dromen, maar vooral in jezelf, want jij verdient dit.​ Dit is jouw moment!

 

The roadmap

of deep health

NEEM DE REGIE OVER JE GEZONDHEID EN LEVEN. BOUW EEN KRACHTIG FUNDAMENT EN LEEF JE MOOISTE LEVEN. VOOR DE REST VAN JE LEVEN!

  • Dagelijks een expert aan je zijde! 
  • One size fits nobody. De methode en structuur van The Roadmap staan vast maar het traject is maatwerk.
  • Leefstijl als medicijn.
  • Maandelijkse online 1-op-1 coaching sessies.​​
  • Gegarandeerd meetbaar resultaat.

MEETBARE RESULTATEN GEGARANDEERD!

Gedurende het traject houden we je resultaten op de 6 dimensies van Deep Health bij. We garanderen meetbaar resultaat, anders krijg je je geld terug, zonder voorwaarden.​

Service

Vergeet niet om een Deep Health Insider te worden:

Partners
RevolutionPT-02.png

 © Webdesign by Big Bang Brands